Seizoensmenu
Seizoensmenu – Elke zondag – aanvang tussen 12u en 12u30
Enkel voor kleine groepen (max 10p) in het restaurant. Niet voor privéfeesten.
Enkel voor kleine groepen (max 10p) in het restaurant. Niet voor privéfeesten.
Alle data zijn beneden, behalve als er expliciet BOVENZAAL bijstaat.
Zondag 10/11/24, 17/11/24, 24/11/24 en 01/12/24 VOLZET
Zondag 08/12/24
Zondag 15/12/24
Zondag 22/12, 29/12 en 06/1 geen restaurant owv voorbereiding en afhandeling feestdagen
Zondag 12/01/05/25: bijna volzet
Zondag 19/01/25: VOLZET
Zondag 26/01/25
Zondag 02/02/25: Proefdagen voor feesten in 2025 (restaurant gesloten)
Zondag 09/02/25: BOVENZAAL
Zondag 16/02/25: Valentijnsbuffet (restaurant gesloten)
Zondag 23/02/25
Zondag 02/03/25
Zondag 09/03/25 krokusvakantie restaurant gesloten
Zondag 16/03/25
Zondag 23/03/25
Zondag 30/03/25
Zondag 06/04/25: BOVENZAAL
Zondag 13/04/25
GEEN RESTAURANT VAN PASEN TEM PINKSTEREN
vanaf 15juni terug te boeken
Reservatie via telefoon 0496-28.46.49 of rechtstreeks via webshop
Seizoensmenu november – december
Amuse
***
Lauwe kwartel ~ butternut zoet-zuur ~ pastei van ree ~ veenbessen
***
Sliptong ~ groentebrunoise ~ geprakte aardappelen ~ mosseljus
***
Hertenfilet ~ wintergroentjes ~ kroketjes ~ fine champagnesaus
***
Jonagold ~ brownie ~ exotique ~ speculaasijs ~ crumble
***
Koffie met boterkoekjes
79,50euro all-in: 1 aperitief naar keuze, witte, rode en rosé huiswijn, frisdrank, fles- en vatbier, alcoholvrije cava, witte-, rode- en rosé wijn, Stella NA en Chouffe NA
Cocktails, sterke dranken en speciale koffiebereidingen zijn NIET inbegrepen en worden apart verrekend.
Seizoensmenu 12 januari
Amuse
***
Zalmtartaar ~ Sint Jacobsvrucht “Met een oosters tintje”
***
Tongschar ~ ravioli van sneeuwcrab
***
Kalfsribeye ~ wintergroentjes ~ kroketjes ~ dragonsaus met kalfsjus
***
Pannacotta met citrs ~ crème brulée ~ geitenkaasijs
***
Koffie met boterkoekjes
79,50euro all-in: 1 aperitief naar keuze, witte, rode en rosé huiswijn, frisdrank, fles- en vatbier, alcoholvrije cava, witte-, rode- en rosé wijn, Stella NA en Chouffe NA
Cocktails, sterke dranken en speciale koffiebereidingen zijn NIET inbegrepen en worden apart verrekend.
Seizoensmenu 19 januari
Amuse
***
Zalmtartaar ~ Sint-Jacobsvrucht “ met een Oosters tintje “
***
Rog ~ geprakte aardappel met citroen ~ gebakken schorseneer ~ zilt sausje van zeekraal en peterselie
***
Hertenfilet ~ wintergroentjes ~ kroketjes ~ fine champagnesaus
***
Biscuit van framboos ~ mousse van champagne ~ aardbei ~ bergamot ~ witte chocolade
***
Koffie met boterkoekjes
79,50euro all-in: 1 aperitief naar keuze, witte, rode en rosé huiswijn, frisdrank, fles- en vatbier, alcoholvrije cava, witte-, rode- en rosé wijn, Stella NA en Chouffe NA. Cocktails, sterke dranken en speciale koffiebereidingen zijn NIET inbegrepen en worden apart verrekend.