Sluiten Openen
Sluiten

Seizoensmenu

Seizoensmenu – Elke zondag – aanvang tussen 12u en 12u30

Enkel voor kleine groepen (max 10p) in het restaurant. Niet voor privéfeesten.

Enkel voor kleine groepen (max 10p) in het restaurant. Niet voor privéfeesten.

Alle data zijn beneden, behalve als er expliciet BOVENZAAL bijstaat.

 

Zondag 10/11/24, 17/11/24, 24/11/24 en 01/12/24 VOLZET

Zondag 08/12/24

Zondag 15/12/24

Zondag 22/12, 29/12 en 06/1 geen restaurant owv voorbereiding en afhandeling feestdagen

Zondag 12/01/05/25: bijna volzet

Zondag 19/01/25: VOLZET

Zondag 26/01/25

Zondag 02/02/25: Proefdagen voor feesten in 2025 (restaurant gesloten)

Zondag 09/02/25: BOVENZAAL

Zondag 16/02/25: Valentijnsbuffet (restaurant gesloten)

Zondag 23/02/25

Zondag 02/03/25

Zondag 09/03/25 krokusvakantie restaurant gesloten

Zondag 16/03/25

Zondag 23/03/25

Zondag 30/03/25

Zondag 06/04/25: BOVENZAAL

Zondag 13/04/25

GEEN RESTAURANT VAN PASEN TEM PINKSTEREN

vanaf 15juni terug te boeken

Reservatie via telefoon 0496-28.46.49 of rechtstreeks via webshop

 

Seizoensmenu november – december

Amuse
***
Lauwe kwartel ~ butternut zoet-zuur ~ pastei van ree ~ veenbessen
***
Sliptong ~ groentebrunoise ~ geprakte aardappelen ~ mosseljus
***
Hertenfilet ~ wintergroentjes ~ kroketjes ~ fine champagnesaus
***
Jonagold ~ brownie ~ exotique ~ speculaasijs ~ crumble
***
Koffie met boterkoekjes

79,50euro all-in: 1 aperitief naar keuze, witte, rode en rosé huiswijn, frisdrank, fles- en vatbier, alcoholvrije cava, witte-, rode- en rosé wijn, Stella NA en Chouffe NA

Cocktails, sterke dranken en speciale koffiebereidingen zijn NIET inbegrepen en worden apart verrekend.

Seizoensmenu 12 januari

Amuse

***
Zalmtartaar ~ Sint Jacobsvrucht “Met een oosters tintje”
***
Tongschar ~ ravioli van sneeuwcrab
***
Kalfsribeye ~ wintergroentjes ~ kroketjes ~ dragonsaus met kalfsjus
***
Pannacotta met citrs ~ crème brulée ~ geitenkaasijs
***
Koffie met boterkoekjes
79,50euro all-in: 1 aperitief naar keuze, witte, rode en rosé huiswijn, frisdrank, fles- en vatbier, alcoholvrije cava, witte-, rode- en rosé wijn, Stella NA en Chouffe NA

Cocktails, sterke dranken en speciale koffiebereidingen zijn NIET inbegrepen en worden apart verrekend.

Seizoensmenu 19 januari

Amuse

***
Zalmtartaar ~ Sint-Jacobsvrucht “ met een Oosters tintje “
***
Rog ~ geprakte aardappel met citroen ~ gebakken schorseneer ~ zilt sausje van zeekraal en peterselie
***
Hertenfilet ~ wintergroentjes ~ kroketjes ~ fine champagnesaus
***
Biscuit van framboos ~ mousse van champagne ~ aardbei ~ bergamot ~ witte chocolade
***
Koffie met boterkoekjes

79,50euro all-in: 1 aperitief naar keuze, witte, rode en rosé huiswijn, frisdrank, fles- en vatbier, alcoholvrije cava, witte-, rode- en rosé wijn, Stella NA en Chouffe NA. Cocktails, sterke dranken en speciale koffiebereidingen zijn NIET inbegrepen en worden apart verrekend.
 
Seizoensmenu